81-jarige heeft drugslab in schuur: 'Ik wist van niets'

videoDODEWAARD - Een 81-jarige Dodewaardse trof dinsdagochtend de politie aan de deur. In haar schuur was een drugslaboratorium aangetroffen. De vrouw zegt van niets te weten. ,,Ik had echt geen vermoeden.’’

Volledig scherm
Aan de Boelenhamsestraat in Dodewaard werd dinsdag een drugslab ontmanteld. © GinoPress B.V.

De 81-jarige, die in een vrijstaande woning aan de Boelenhamsestraat woont, zegt misbruikt te zijn door een handelaar in oud ijzer uit Elst. ,,Ik verhuur deze schuur al anderhalf jaar aan een man. Hij vroeg of ik een schuur had waarin hij aan een auto kon klussen. Ik kreeg er 100 euro per maand voor. Ik vond dat goed. Ik doe toch niets met die schuur’’, vertelt de tachtiger.

De politie kwam het drugslab op het spoor na een anonieme tip. Er gebeuren op het bewuste adres dingen die niet zouden mogen, zo werd gemeld. Dat het om de productie van drugs ging, was niet direct duidelijk.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Kritiek op plan opheffen boemeltrein tussen Elst en Geldermalsen
    update

    Kritiek op plan opheffen boemel­trein tussen Elst en Geldermal­sen

    GELDERMALSEN / TIEL / ELST- Het plan om de treinverbinding tussen Geldermalsen, Tiel en Elst mogelijk op te heffen en te vervangen door een busbaan kan op kritiek rekenen. De Socialistische Partij in Provinciale Staten noemt het ‘een belachelijk idee’ om een treinverbinding te schrappen in een regio waar het verkeer dagelijks stil staat in files. Bij de gemeente Tiel en reizigersvereniging Rover heerst vooral scepsis.

Rivierenland