Bemmelnaar (51) opgepakt voor diefstal aanhangwagen vol koper

DODEWAARD - Een 51-jarige man uit Bemmel is zondagavond opgepakt omdat hij betrokken was bij het stelen van een aanhanger vol koper aan de Langeakker in Dodewaard. De man werd door een oplettende buurtbewoner vastgehouden tot de politie arriveerde.

De buurtbewoner werd wakker van gerommel in zijn tuin. Buiten zag hij twee mannen wegrennen. Tegelijkertijd reed een donkerkleurige Mercedes weg met daaraan de aanhanger met 45 kilo koper, fietsen en accu's. De twee mannen op de vlucht verstopten zich in een tuin in de buurt. Toen zij vanuit die tuin in de voor hen teruggekomen Mercedes wilden stappen kon de buurtbewoner de 51-jarige Bemmelnaar vastgrijpen.

De andere gevluchte verdachte is een nabijgelegen boomgaard ingerend en ontkomen. Ook de bestuurder van de Mercedes is niet gepakt. De politie is naar hen, en naar de aanhanger op zoek.

Volledig scherm
© Politie stock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland