Persbureau Heitink
Volledig scherm
© Persbureau Heitink

Bestuurder dodelijke ongeluk A15 vrijgelaten, 69-jarige was niet onder invloed

UPDATEECHTELD - De 69-jarige bestuurder uit Altena – die zaterdagavond werd aangehouden na een ongeval op de A15 bij Echteld en waarbij een 15-jarige jongen uit Ede om het leven kwam – is weer vrijgelaten. De man moest blazen, maar volgens de politie was er geen sprake van alcoholgebruik. 

6 reacties

 • Michael Stam

  3 jaar geleden
  De politie geeft min of meer zelf al antwoord op de (on)schuld van de 69 jarige man. Door het slechte zicht was de inzet van helikopter of drone geen optie. De 69 jarige bestuurder had waarschijnlijk hetzelfde slechte zicht. Dit is een typisch gevalletje, pech hebben. Triest voor alle betrokkenen. 
 • Enspijk

  3 jaar geleden
  Hier zijn allemaal verliezers...Ook de 69-jarige man die pas vrijgelaten werd toen zijn onschuld bewezen was.Wat een drama.
 • eriktiel

  3 jaar geleden
  De bestuurder rijdt iemand aan dus ben je altijd 'veroorzaker' van een ongeval ook al doe je dit totáál niet met opzet. Voor die bestuurder is het ook verschrikkelijk maar weet nu dat hij er niets aan kon doen.
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  hij moest dus meteen al blazen , en toen is al waargenomen dat hij niet had gedronken , maar toch gearresteerd...?  belachelijk..!  deze man is zich vast ook rot geschrokken , en dan met deze afloop ..dat doet echt wel wat met je.... ik weet hoe dat voel , heb zelf ook zoiets meegemaakt in Duitsland , maar werd daar niet gearresteerd..! en niet  meteen als verdachte aangemerkt..!  dit is typisch iets voor de Nederlandse politie..!  je bent hier blijkbaar altijd verdachte..!
 • de gelderse gravin

  3 jaar geleden
  Wat een triest bericht ! Een jongen in de bloei van zijn leven overleden, mama zwaar gewond en de bestuurder moet hiermee verder. Ik wens alle betrokkenen en familie kracht en sterkte.

Rivierenland