De locatie van de beoogde migrantencamping.
Volledig scherm
De locatie van de beoogde migrantencamping. © Raphael Drent

Binnen maand duidelijkheid over voortgang vakantiepark arbeidsmigranten Kesteren

KESTEREN - Binnen een maand komt er duidelijkheid over de plannen voor een vakantiepark voor 500 arbeidsmigranten op camping Rijk van Batouwe in Kesteren. 

4 reacties

 • Gerrit Louter

  2 jaar geleden
  Als de plannen doorgaan komt er dus een wasserette, een winkel enz..enz...maar een ding hebben ze vergeten....n.l  een vaste politie post..!   want die zal daar  hard nodig zijn  !   vooral in de week--end,s...
 • Peter

  2 jaar geleden
  Dit zou verboden moeten worden.
 • Jaap

  2 jaar geleden
  Kunnen we bij de gemeente neder betuwe een schadeclaim indienen i.v.m. met het dalen van de waarde van onze chalet? Op het park zitten momenteel veel migranten en zonder problemen. Ons advies zou zijn om het gewoon op het park uit te breiden. Wil dan wel beheerder worden! Gaat het park door dan is dat zeer slecht voor camping batouwe. Praktisch geen verhuur meer. Verder is de weg naar het park levensgevaarlijk. Twee gevaarlijke bochten in. Niet geschikt voor zoveel verkeer. Volgens mij is er bij wethouder Wolfswinkel iets verder over het spoor ook nog wel ruimte voor zo'n migrantenpark. 
 • Ellen

  2 jaar geleden
  Het is eigenlijk gemeente Buren dat stukje van de gemeente, lekker makkelijk om zo je problemen naar de grenzen van je gemeente te sturen waar nauwelijks inwoners van jou wonen. 

Rivierenland