Het Opheusdenseveer zet koers naar Het Veerhuis Opheusden.
Volledig scherm
Het Opheusdenseveer zet koers naar Het Veerhuis Opheusden. © DG/Eric Wijnacker

Blijven onze pontjes heen en weer gaan?

BlogIk ga hier niet lopen beweren dat ik nu al reikhalzend uitzie naar de Provinciale Statenverkiezingen in maart. Maar natuurlijk ga ik wel stemmen en ik zal ditmaal zelfs de verkiezingsprogramma’s navlooien op één specifiek punt: wat zijn de politieke partijen van plan met onze veerpontjes?

4 reacties

 • M.M Doornenbos

  1 maand geleden
  De pontjes horen bij Nederland. Die moeten gewoon blijven. Steek het belasting geld daar maar in in plaats van in de eindeloze migratie stroom.
 • Robbert Kerstens

  2 maanden geleden
  Als ze nou eens wat sneller zouden varen zou het interessanter worden om ze te gebruiken. Je kunt nu beter in de file staan bij de brug van Lienden - Rhenen dan via de pont.
 • Edwin Hinloopen

  2 maanden geleden
  Uit het verkiezingsprogramma GroenLinks: "Het Gelders Verenfonds heeft ervoor gezorgd dat veerverbindingen konden blijven functioneren. We willen dat ook de veerverbindingen tussen Gelderland en andere provincies aandacht en steun blijven krijgen. Daarvoor dient Provincie Gelderland samen te werken met de provincies aan de overkant. Als het Gelders Verenfonds niet blijft bestaan willen we voortzetting van de steun via maatwerk per veerverbinding."
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Standaard kortzichtig en maatschappijonvriendelijk provinciaal gedrag. Molenfonds al eerder om zeep geholpen. PGEM verkocht, geld verkwanseld, energie puinhoop achtergelaten en bewoners in armoe aan de kant geschoven. Gelukkig hebben we nog verstand van megastallen en jacht. U weet wel de 'groene lobby'.