Frans van den Bosch op zijn werkplek tussen de broccoliplanten Foto William Hoogteyling.
Volledig scherm
PREMIUM
Frans van den Bosch op zijn werkplek tussen de broccoliplanten Foto William Hoogteyling. © William Hoogteyling

Broccoli als levenswerk: ‘Ik heb het veel gegeten, maar ik heb liever spruiten’

WAGENINGEN/KESTEREN - Grote kans dat de broccoli op je bordje het resultaat van zijn werk is. Frans van den Bosch sleutelde 33 jaar lang aan de eigenschappen van de groente. Binnenkort gaat hij met pensioen.

Broccoliveredelaar. Wat moet je je bij zo’n beroep voorstellen? Hoe spannend is het om sinds eind jaren tachtig met die groente in de weer te zijn en komt de broccoli na zo veel tijd niet je neus uit? 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland