Buurtbewoner Don van der Linden bij de restafvalcontainer van de Avri, pal naast zijn woning.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoner Don van der Linden bij de restafvalcontainer van de Avri, pal naast zijn woning. © Foto Raphael Drent

Buurtbewoners Lingemeer: ‘Avri, dit gaat gewoon niet hier’

LIENDEN - Afvalinzamelaar Avri en de waterwijk Lingemeer tussen Lienden en Echteld worden het maar niet eens. ,,Het drijft onze gemeenschap bijna uit elkaar”, roepen buurtbewoners.

Aan tafel zitten Simon Snip en Ton Ax. Met grote dossiermappen voor zich probeert het tweetal al maanden tot compromissen te komen met Avri. Tot op heden zonder succes. ,,Misschien is dat wel het ergste”, vertelt Ax. ,,We voelen ons niet gehoord, ze geven ons eerder het gevoel dat we lastig zijn en het proces frustreren.” Snip vult aan: ,,En dat terwijl we Avri alleen willen behoeden voor fouten.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Rivierenland