Corona-patiënten overleden in Geldermalsen, Neder-Betuwe en Culemborg

UPDATEDe gemeente West Betuwe treurt om het overlijden van een inwoner aan het coronavirus. Een 78-jarige vrouw uit Geldermalsen stierf aan de gevolgen van corona, liet burgemeester Servaas Stoop afgelopen weekend weten.

In totaal zijn er op dit moment 34... geregistreerde besmettingen in West Betuwe. Daarmee is het de zwaarst getroffen gemeente in Rivierenland.

In Neder-Betuwe overleed vrijdag een tweede patiënt aan de gevolgen van het virus. Vrijdagavond kreeg Burgemeester Jan Kottelenberg de melding: ,,Mijn medeleven aan de nabestaanden met dit zware verlies‘’, zo zei hij op twitter. Al eerder was er een andere inwoner van Neder-Betuwe overleden.

En burgemeester Gerdo van Grootheest van Culemborg maakte donderdag bekend dat er ook een 72-jarige Culemborger is overleden aan het coronavirus: ,,Ik wens zijn familie, vrienden en allen die zich met deze Culemborger verbonden voelen heel veel sterkte toe.’’

Het aantal vastgestelde besmettingen in Rivierenland is vorige week meer dan verdubbeld. Inmiddels staan 120 besmettingen geregistreerd. Buren is met acht besmettingen nog het minst zwaar geraakt, gevolgd door Culemborg (achttien), Neder-Betuwe (eenendertig), Tiel (negenentwintig) en West-Betuwe (vierendertig).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland