De Korenmarkt in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
De Korenmarkt in Arnhem. © DG

Culemborger slaat cafébezoeker Arnhem gebroken kaak en jukbeen na uitgaan

ARNHEM/ CULEMBORG - Het Openbaar Ministerie (OM) wil dat een 23-jarige Culemborger 10 maanden cel, waarvan 4 voorwaardelijk opgelegd krijgt voor het zwaar mishandelen van een cafébezoeker op de Korenmarkt in Arnhem. Het incident vond plaats op 10 november 2019.

Het slachtoffer kreeg ’s nachts rond sluitingstijd twee zulke harde vuistslagen, dat hij op drie plaatsen zijn jukbeen én zijn kaak brak. De boosdoener die op camera staat, is de Culemborger, betoogde de aanklager gisteren voor de rechtbank in Arnhem.

Het slachtoffer ging even na 4 uur ’s nachts bewusteloos naar ziekenhuis Rijnstate waar hij pas de volgende ochtend weer bijkwam. Hij moest geopereerd worden en houdt mogelijk last van de gevolgen.

Een triest einde van een avondje uit met collega’s, maar ook een onbegrijpelijk voorval. ‘Waarom?’, vraagt het slachtoffer zich af.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland