De Riverland Smokers uit Dodewaard: kampioenen in culinair barbecueën.
Volledig scherm
De Riverland Smokers uit Dodewaard: kampioenen in culinair barbecueën. © Riverland Smokers

Deze Dodewaardse barbecueërs verslaan chef-koks

DODEWAARD - Een groep bevriende barbecueërs uit Dodewaard weet niet wat hen overkomt: ze zijn Nederlands kampioen Culinair Barbecueën. ,,Ik werd wakker met een grijns op mijn gezicht. Het voelt nog een beetje onwerkelijk.’’

2 reacties

 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Ja dat zijn me een geweldig stelletje braaiers daar in Dojewerd...!   en je kan wel zien op de hierbij geplaatste foto...dat wat ze zelf regelmatig  zitten te bakken en te braaien...ook zelf allemaal op eten..want ze zien er allemaal gezond en goed doorvoed uit...!  gefeliciteerd...met dit kampioenschap...!  
 • Michael Stam

  3 jaar geleden
  Een waanzinnige prestatie. De rondrit op de kar is meer dan verdiend.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Rivierenland