Dode en drie gewonden nadat tuktuk van dijk afraakt in Kesteren: ‘Dit wil je niet meemaken, verschrikkelijk’

Video/UpdateKESTEREN – Op de Rijnbandijk in Kesteren is vrijdagavond een ernstig eenzijdig ongeluk gebeurd. Daarbij is een dode gevallen, drie mensen raakten gewond. Een tuktuk is van de dijk geraakt en in een tuin beland. 

7 reacties

 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Mooi dat zowat iedereen een scootertje, e-chopper of tuktuk kan huren, maar als ik die overduidelijk onervaren mensen zie rijden hou ik mijn hart vast.
 • Marjolein De Vries

  2 jaar geleden
  De betrokken bij dit ongeluk wens ik alle sterkte toe Thijs Boer; het is vreselijk wat hier is gebeurd. Ik wil wel de verhuurder van de Tuktuks en de gebruikers waarschuwen voor het gevaar van ongelukken, omdat dit vaak onderschat wordt.
 • John Fender

  2 jaar geleden
  @De Boer. Marjolijn constateert en geeft relevante informatie. Veel dodelijk ongelukken worden veroorzaakt door onachtzaamheid! ‘Moet kunnen’ is tegenwoordig het credo. Uiteraard heel triest voor de nabestaanden.
 • Thijs Boer

  2 jaar geleden
  Aan jouw reactie hebben deze mensen echt wat aan Marjolein de Vries.. Het is erg zat en kent alleen maar verliezers dit drama! Sterkte voor alle betrokkenen.
 • Jan Hendrik

  2 jaar geleden
  Verbaast me niks. Ik heb al veel van die dingen voorbij zien komen en dit moest er een keer van komen. Volgens mij heb je iets ook niet helemaal goed begrepen van de eigenschappen van dit soort bijzondere voertuigen als je daar zomaar wildvreemde mensen mee op pad laat gaan. Kennelijk is het verdienen van geld hiermee belangrijker dan de veiligheid van mensen.