Volledig scherm
PREMIUM
Noa Jansen (rechts) op het podium bij The Voice. © The Voice of Holland

Dodewaardse Noa Jansen heeft geen last van de ‘vloek van Anouk’

DODEWAARD  - Noa Jansen uit Dodewaard beleeft de tijd van haar leven in The Voice of Holland. De zeventienjarige zangeres geniet met volle teugen. ,,Natuurlijk wil ik winnen.’’

Tijdens de eerste ronde van de talentenshow, de blind auditions, voelde Noa weinig spanning. Ze moest haar nummer zingen terwijl de coaches met haar rug naar haar toe zaten. Alleen als één van hen om zou draaien, was ze door. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemeester Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd
    PREMIUM

    ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemees­ter Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd

    ZALTBOMMEL - Er was geen enkele twijfel over het besluit om de bewoners van de regio Rivierenland te evacuëren in januari 1995. Dat zegt Henk Palm, oud-burgemeester van Zaltbommel, in een reactie op uitspraken van zijn toenmalige collega Ed d’Hondt. ,,Ik weet dat we twijfels hadden. Dat ga je dan echter niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos”, aldus d’Hondt in een interview met De Gelderlander.

Rivierenland