Politieonderzoek op het bedrijventerrein in Ochten, waar een tbs'er werd doodgeschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Politieonderzoek op het bedrijventerrein in Ochten, waar een tbs'er werd doodgeschoten. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

‘Doodgeschoten tbs’er bij vuurgevecht in Ochten is beruchte vlogger Dennie M. (37)’

OCHTEN - De voortvluchtige tbs’er die zondagavond in Ochten is doodgeschoten door de politie, is de beruchte vlogger Dennie M. (37). Dat meldt De Telegraaf, die berichtgeving daarover baseert op bronnen binnen en buiten tbs-kliniek De Kijvelanden in Poortugaal. 

4 reacties

 • Duidelijk

  2 jaar geleden
  Ook lekker goedkoop zo..
 • Gerrit Louter

  2 jaar geleden
  Dat ze goed hebben opgetreden zal vast en zeker worden vast gesteld , en  normaal ruimen de medewerkers van de nabij gelegen Mc Donald,s   altijd het zwerf afval  rondom het pand en in de omgeving keurig netjes op...in dit geval heeft de politie dat ook keurig gedaan......complimenten..!  
 • Alert

  2 jaar geleden
  Chappeau politie, laat niet met je sollen. Blijkbaar kan er nog veel binnen gesmokkeld worde in deze tbs kliniek, wordt het geen tijd om de bezoekers via een detectie poortje te laten lopen, zoals bij schiphol. Levens gevaarlijke tbsers moeten extra gecontrleerd worden, hoe kan het zo zijn dat vanuit de kliniek filmpjes naar buiten komen.
 • Ook

  2 jaar geleden
  Ik geloof niet dar ik deze TBS'er erg zal gaan missen.Daarnaast is deze tragische afloop van een uitbraak tegelijk ook een heel goede waarschuwing voor andere TBS'ers die zelf soortgelijke plannen mochten koesteren.Ik hoop dat het onderzoek van de rijksrecherche zal aantonen dat de politie goed gehandeld heeft.
 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

Rivierenland