Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Duo uit Dodewaard opgepakt na mishandeling bij hoofdveld voetbalclub in Breda

BREDA - Bij amateurvoetbalclub V.V. Baronie in Breda is zaterdagochtend een 41-jarige man uit Almere mishandeld. Twee mannen uit Dodewaard zijn aangehouden. Het duo (39 en 63) wordt verdacht van openlijke geweldpleging.

Dat gebeurde rond 10.40 uur op het terrein van de club, gelegen aan de Blauwe Kei. De vechtpartij vond plaats tussen de hoofdtribune en het voetbalveld. Een omstander heeft alles gefilmd. 

Gefilmd

Het slachtoffer werd door een man geslagen en naar de grond geduwd, laat de politie weten. ,,Terwijl omstanders probeerden de partijen te scheiden, maakte een tweede man trappende en slaande bewegingen in de richting van het slachtoffer, dat zich verweerde door terug te slaan.”

Twee mannen zijn als verdachten aangehouden, aldus de politie. De recherche stelt een nader onderzoek in naar het incident.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland