Volledig scherm
© Vidiphoto

Frank en Judith beloven elkaar eeuwige trouw tussen de potplanten

OPHEUSDEN/ BENNEKOM - Je jurk wordt een beetje vies en het is niet voor niets dat de trouwambtenaar op gymschoenen loopt. Maar speciaal is het wel: trouwen in een kwekerij. Frank van Zetten uit Ochten en Judith Huiberts uit Opheusden deden het vrijdag. 

Sinds begin dit jaar mag overal in Neder-Betuwe getrouwd worden, maar Frank (27) en Judith (29) zochten het buiten de gemeentegrens: het stel trouwde op de kwekerij van de vader van de bruid. De biologische kwekerij Dependens is gevestigd in het buitengebied van Bennekom. 

En zo togen trouwambtenaar, getuigen, familie en vrienden naar het 6 hectare grote bedrijf van Jan Huiberts. Tussen de potplanten en de heesters hoorden ze hoe Judith en Frank elkaar eeuwige trouw beloofden. Niet alleen het officiële gedeelte, ook de receptie en het feest waren op de kwekerij. Het bedrijf was deze dag uiteraard gesloten voor andere bezoekers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland