Volledig scherm
Gewapende overval op een juwelier in Kesteren, de politie doet sporenonderzoek. © Raphael Drent

Gemist? Wat overkomt je bij een overval en angst om uit huis gezet te worden

de week in 4 verhalenDeze week geen tijd gehad voor de mooie verhalen uit de regio? Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rij gezet.

Premiumverhalen van deze week

Stennis rond de Oude School - Een treurig verhaal dat het lezen waard is. Over beheerders die jarenlang hun ziel en zaligheid in een dorpshuis staken en nu misschien uit hun huis gezet worden. Alleen de rechter kan daar nog een stokje voor steken. 

Een bloem op je bord - Hoezo alleen maar ijsbergsla en gekookte wortels? Eet eens een roos! In Opheusden zit een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is. Zoete oranje of een knisperend ananasbloempje, Willianne Sluiter weet er alles van. 

En: wat als je overvallen wordt?  - Edith en Marcel Gelderman uit Kesteren maakten het deze week mee. De zaak kort en klein geslagen, zelf word je over de balie getrokken en geslagen, overal bloed. Ze vertellen hun heftige verhaal

Bingo met de burgemeester - Speel de bingo met de nieuwe burgemeester in West Betuwe! Waar moet hij of zij aan voldoen? Er is inmiddels een keuze gemaakt. Wat vind jij ervan? 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland