Gewonde bij gewapende overval op juwelier in Kesteren: nog twee verdachten zoek

Update / VideoKESTEREN - Bij een overval op een juwelier is vanmorgen in Kesteren de eigenaar van de winkel gewond aan geraakt aan zijn hoofd. Twee daders zijn voortvluchtig, één overvaller werd door een omstander gevloerd en is aangehouden.

9 reacties

 • Leo Frings

  3 jaar geleden
  Je moet het maar kunnen. Niet iedereen is in staat om iemand in bedwang te krijgen en te houden. Inderdaad HULDE VOOR DEZE MAN. Ik verwacht dat de maatjes van de overvaller ook wel zullen worden opgepakt. .
 • V.P.M. Akker

  3 jaar geleden
  Dat soort tuig is er helaas altijd geweest, door de eeuwen heen. Gelukkig wordt het steeds veiliger in ons mooie land. Vervelend dat Marcel daar vandaag niet die ervaring heeft, sterkte gewenst. Gelukkig hebben ze er 1 te pakken, dat voelt dan al een stuk beter! Mooi om te zien dat burgers en onze hulpdiensten er dan weer voor ons zijn op dit soort momenten.  Wat een professionals zijn het ook!  Mogen we trots op zijn!
 • Michael

  3 jaar geleden
  Het is een juwelier dus zal er best een camera hangen ...Kom maar op met de foto's van de daders, deze kansloze moeten snel herkend worden!
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Een dikke pluim voor deze omstander die ondanks de dreiging van dit drietal de moed had om in te grijpen....en Marcel...sterkte....dit soort incidenten is helaas niet te voorkomen.....er loopt tegenwoordig van allerlei tuig rond dat je vrijwel  overal en iedereen met dit soort zaken  te maken kan krijgen , hopenlijk worden ook deze twee overvallers gepakt...en word er door justitie niet mee gepamperd...maar keihard af gestraft...!
 • Remco Croes

  3 jaar geleden
  Hulde voor de omstander. Top, moeten we meer doen. En niet de overvaller weer direct de straat op sturen maar vast laten zitten tot de rechtzaak. Al duurt dat jaren.