Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Grootscheepse controle op park Rivierendal in Ochten

OCHTEN - Politie, belastingdienst en medewerkers van de gemeente Neder-Betuwe zijn dinsdagochtend begonnen met een grootscheepse controle op recreatiepark Resort Rivierendal Ochten.

6 reacties

 • Boris

  2 jaar geleden
  Er schijnen al Polen te wonen al langer dan een jaar. Ze rijden in een auto met pools kenteken. Ze hoeven hier geen wegenbelasting te betalen, BPM hoeft ook niet etc. Is toch niet eerlijk Wij betalen elk jaar meer.!!!
 • Opgietertje54

  2 jaar geleden
  Hoeveel mensen gaan er niet scheiden en heeft een of beide partners geen woning meer ook de gemeente verkoopt nee mensen met schulden ook die kunnen als laatste strohalm alleen nog op zo'n park terecht laten we blij zijn dat die parken meewerken aan de woningnood in Nederland 
 • Peter

  2 jaar geleden
  Tja, daar sta je dan ineens op straat. Even tijdelijk een caravan huren en je dus inschrijven in de desbetreffende gemeente. En die zeggen vast allemaal nee! Daar sta je dan echt op straat zonder snel een kans op een dak boven je hoofd. @de kolk, ik vind je reactie kortzichtig.
 • de Kolk

  2 jaar geleden
  Heb geen enkel probleem dat de mensen daar wonen , maar wel volgens de wet . d.w.z. ingeschreven staan bij de gemeente en voldoen aan alles wat wij ook moeten . dus NIET ilegaal .is dat wel zo ..... verwijderen 
 • Pieter

  2 jaar geleden
  Gerrit, die mensen mogen meeverhuizen naar het park wat opgezet gaat worden voor de Polen. Die mogen gerust permanent wonen, want dat is toch een ander slag volk. Privileges moeten er zijn.

Rivierenland