Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Grootscheepse controle op park Rivierendal in Ochten

OCHTEN - Politie, belastingdienst en medewerkers van de gemeente Neder-Betuwe zijn dinsdagochtend begonnen met een grootscheepse controle op recreatiepark Resort Rivierendal Ochten.

Doel is om te controleren of iedereen die daar verblijft recreant is. Het is een publiek geheim dat op het park ook (semi-)permanent gewoond wordt en dat is formeel niet toegestaan.  Iedereen die het vakantiepark afgaat of opkomt, wordt gecontroleerd door het team. Verder bezoekt het team de woningen en stacaravans op het vakantiepark. 

Ariadne

De gemeente Neder-Betuwe heeft als leidraad het programma Vitale Vakantieparken dat meer gemeenten en andere partijen volgen met het oog op duidelijkheid en goede afspraken over het gebruik van vakantieparken. Via het project Ariadne werken Gelderse gemeenten met partijen en provincie Gelderland samen om ervoor te zorgen dat vakantieparken ook als zodanig gebruikt worden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland