Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Hacken, fraude en heimelijk opgenomen telefoongesprekken, hoe de mediastrijd in Neder-Betuwe volledig uit de hand loopt

KESTEREN Opgenomen telefoontaps die de ander beschadigen, beschuldigingen van omkoping en een gemeente die een vermeende hack door het OM laat onderzoeken. De strijd om de lokale omroep in Neder-Betuwe neemt waanzinnige gevolgen aan, waarbij alle ethische grenzen worden overschreden.

4 reacties

 • Ook

  12 maanden geleden
  Duidelijk een geval van ondermijning en wat mij betreft een prima reden voor de gemeente om vooralsnog helemaal niet in zee te gaan met een van beide clubs.Ook al ziet het OM weer eens geen aanleiding om in actie te komen, dan nog kan de gemeenteraad besluiten om in deze situatie niet te kiezen voor een van beiden.Misschien dat er dan een einde komt aan deze hele lokale omroep soap.
 • AstrA1993

  12 maanden geleden
  Wat zit hier achter...?  allemaal  vriendjes politiek...?    er zit wel een luchtje aan... 
 • Pieter

  12 maanden geleden
  In gem Buren idem. Ondanks dat Tv Tiel afspraken niet nakomt, niet reageert op e-mail en zijn aanvraag "per ongelijk expres" kwijtraakte neemt de gemeenteraad hem nog serieus ook. Niet te filmen.
 • Michael Stam

  12 maanden geleden
  Hoewel er al eerder was gewaarschuwd voor deze wolf in schaapskleren kreeg hij het toch voor elkaar om de Neder-Betuwe over te halen in zee te gaan met RTV-Tiel. Je zou zeggen dat je na waarschuwingen onderzoek doet naar de achtergrond van de persoon, maar daar had de Neder-Betuwe blijkbaar weinig zin in. Ook Omroep Gelderlander wordt door deze persoon gebruikt voor informatie. Vreemd dat organisaties zich niet eerst verdiepen in de achtergrond van de betreffende persoon. Deze man schuwde niets of niemand voor financieel gewin.
 1. Esmee Rijnders gaat mooi feestje maken van heropening IJzendoorns dorpshuis: ‘In vlaggenmast hangt vlag van Liechtenstein’
  PREMIUM
  Vrijdaginterview
  2

  Esmee Rijnders gaat mooi feestje maken van heropening IJzen­doorns dorpshuis: ‘In vlaggen­mast hangt vlag van Liechten­stein’

  IJZENDOORN - Dorpshuis Tehuis in IJzendoorn wordt zaterdag dan toch eindelijk officieel heropend. De ingrijpende renovatie is allang achter de rug, maar corona gooide flink roet in het eten. Esmee Rijnders komt er al geregeld sinds haar achtste. Ze is tegenwoordig beheerder van het tot Gerrit van Riemsdijk Huis gedoopte multifunctionele gebouw. En kan haast niet wachten tot de dag dat alles ‘min of meer normaal is’.

Rivierenland