Volledig scherm
PREMIUM
Rutger en Reindert doen de tuin van Jan Versteegh. © William Hoogteyling

Heliconleerlingen Reindert en Rutger helpen Jan (79) in de tuin: ‘Ze mogen van mij terugkomen!’

DODEWAARD/KESTEREN - Wie het zelf niet meer redt om de tuin te doen en de financiële middelen niet heeft voor een tuinman, kan rekenen op leerlingen van Helicon Kesteren.

Op het zitgedeelte van zijn rollator ligt een snoeischaar. Jan Versteegh (79) uit Dodewaard loopt er zijn tuin mee in. Daar zijn Heliconleerlingen Reindert de Bruin (15) en Rutger van Meerten (15) aan het werk. Ze doen mee aan het jaarlijkse tuinproject, een samenwerking van Helicon en Welzijn Rivierstroom.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemeester Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd
    PREMIUM

    ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemees­ter Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd

    ZALTBOMMEL - Er was geen enkele twijfel over het besluit om de bewoners van de regio Rivierenland te evacuëren in januari 1995. Dat zegt Henk Palm, oud-burgemeester van Zaltbommel, in een reactie op uitspraken van zijn toenmalige collega Ed d’Hondt. ,,Ik weet dat we twijfels hadden. Dat ga je dan echter niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos”, aldus d’Hondt in een interview met De Gelderlander.

Rivierenland