De vrienden Peter Jan Crum (op bed) en Henry van Manen gaan met een camper door Oekraïne, Albanië en Moldavië reizen om overal een helpende hand te bieden.
Volledig scherm
PREMIUM
De vrienden Peter Jan Crum (op bed) en Henry van Manen gaan met een camper door Oekraïne, Albanië en Moldavië reizen om overal een helpende hand te bieden. © Raphael Drent

Hier komen de Betuwse Broeders met hun camper: ‘Thuis moesten ze eerst even slikken’

ECHTELD - Ze noemen zichzelf de Betuwse Broeders. Henry van Manen (23) en Peter Jan Crum (21) beginnen maandag in hun 22 jaar oude camper aan een avontuurlijke trip naar Oekraïne, Albanië en Moldavië. Met één helder doel: ,,Mensen helpen die het veel slechter hebben dan wij.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    3

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Rivierenland