Influencer Inge (34) is hit op Instagram en Pinterest

OCHTEN - Met een miljoen views per maand op Pinterest en 40.000 volgers op Instagram reiken de digitale tentakels van de Ochtense influencer Inge van Cleef (34) ontzettend ver. Het lijkt een lui beroep: een beetje op je laptop tikken en wat berichtjes plaatsen met je mobiel. Het tegendeel is echter waar. ,,Bloggen is hard werken.”

Influencer Inge van Cleef.
Volledig scherm
Influencer Inge van Cleef. © Foto Raphael Drent

Naast haar parttimebaan op de marketingafdeling van een interieurbedrijf timmert de Ochtense Inge van Cleef hard aan de weg als blogger.

Een paar jaar geleden begon ze er mee: ,,Ik heb mijn eerste schreden op het influencerpad gezet op Instagram. Ik had een mooi, nieuw huisje gekregen en ingericht met allerlei leuke spullen. Dat wilde ik graag delen.”

Voor haar gevoel past niet alles op Instagram. Vandaar dat ze is begonnen om haar verhalen in de vorm van een blog te noteren op haar website stijlinge.com. ,,Op mijn website kan ik veel meer de diepte in.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland