Een traumaheli op archiefbeeld, foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een traumaheli op archiefbeeld, foto ter illustratie. © ANP

Jongen (15) die overleed bij bedrijf in Dodewaard was vakantiekracht: ‘We zijn kapot van verdriet’

DODEWAARD - De 15-jarige jongen uit Kesteren, die gisteren omkwam bij een bedrijfsongeval in een magazijn van Van der Garde Tuinmeubelen in Dodewaard, viel van een heftruck. Hij was bezig met vakantiewerk. Dat zegt bedrijfsleider Jaap Hoogenboom.

10 reacties

 • elco

  2 jaar geleden
  Het zal an tijd zijn geweest en het lot is anders.  Dagelijks gaan er in het verkeer moedwillig  meer slachtoffers en daar kijken we niet van op?!
 • Toon Hoog

  2 jaar geleden
  Volgens mij smokkel jij met de leeftijd, net zoals de werkgever van deze jongen. Vanaf 16 onder toezicht en vanaf 18 zelfstandig.
 • Criticaster

  2 jaar geleden
  Geweldig als 15 jarige voor drie euro per uur gaan werken en je dan zoiets overkomen....wat een ellende !
 • Criticaster

  2 jaar geleden
  sinds dat hij een "gedegen instructie" dient te hebben gehad en onder toezicht werkt.vanaf 16 mag men de papieren gaan halen tot die tijd geldt bovenstaand
 • Fransje

  2 jaar geleden
  Sinds wanneer mag een 15-jarige op een heftruck?
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Rivierenland