Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilliger Cees van Meer. © Foto Raphael Drent

'Jongeren ervan overtuigen dat vrede niet vanzelfsprekend is’

de vrijwilligerIn Rivierenland zijn duizenden vrijwilligers onmisbaar. ‘De Gelderlander’ zet ze in de schijnwerpers. Deze keer Cees van Meer uit Dodewaard.

Hij werd geboren in de Tweede Wereldoorlog en hoorde in zijn vroege jeugd veel verhalen over de oorlog. Cees van Meer (76) is voorzitter van het 4 mei Comité Dodewaard en initiatiefnemer van het plaatsen van een oorlogsmonument dat in september geopend wordt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Opsporing Verzocht: reeks overvallen Veenendaal en Kesteren door zelfde dadergroep

    Opsporing Verzocht: reeks overvallen Veenendaal en Kesteren door zelfde dadergroep

    VEENENDAAL - Een reeks overvallen en een straatroof die in het afgelopen jaar plaatsvonden in Veenendaal en Kesteren zijn waarschijnlijk door een en dezelfde dadergroep uitgevoerd. Dat veronderstelt de politie. In de uitzending van Opsporing Verzocht besteedt de politie dinsdagavond aandacht aan deze misdrijven in de hoop de daders op het spoor te komen. Daarbij worden mogelijk ook camerabeelden getoond.

Rivierenland