De overvallers lieten een ravage achter in de winkel.
Volledig scherm
PREMIUM
De overvallers lieten een ravage achter in de winkel. © Edith Gelderman

Juwelier Marcel Gelderman uit Kesteren ging overvallers te lijf: ‘Hij zag dat het wapen nep was’

KESTEREN - Naar omstandigheden gaat het goed met juwelier Marcel Gelderman nadat hij gisteren door drie personen in zijn zaak werd overvallen. In plaats van mee te werken, deed hij er alles aan de overvallers zijn zaak uit te krijgen. ,,Het leek wel wildwest’’, aldus zijn vrouw Edith.

5 reacties

 • Gerrit Louter

  2 jaar geleden
  Antonius....heb je al wel eens het nieuws gevolgd en gelezen of gehoord dat dergelijke dweilen zwaar werden bestraft....?   dat is vaak een lachertje omdat veel rechters door een glibberige advocaat  zo worden omgepraat met moeilijke jeugd e.d dat ze soms meer medelijden hebben met de dader(s)  dan met de slachtoffer(s)  er word hier te veel gepamperd  en te veel met onzinnige nutteloze  taakstrafjes gestrooid  door rechters waarschijnlijk afkomstig van een andere planeet...
 • Antonius

  2 jaar geleden
  Eén dader hebben ze dus geen probleem om die andere 2 helden te pakken. Geef die ene levenslang totdat hij namen noemt. Denk dat die stumpert snel gaat praten.
 • Snorkel71

  2 jaar geleden
  Deze eigenaar is wat mij betreft een held die opkomt voor zijn spullen.
 • Lotte

  2 jaar geleden
  Hopelijk komt het echtpaar er bovenop. En worden de daders goed bestraft. Het is ongekend wat hen is aangedaan!! 
 • Enspijk

  2 jaar geleden
  Ik wens u sterkte...Hier bent u nog lang niet mee klaar helaas.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Rivierenland