De plek waar het chaletpark moet komen.
Volledig scherm
PREMIUM
De plek waar het chaletpark moet komen. © Google Streetview

Kesteren krijgt chaletpark met 500 plekken speciaal voor arbeidsmigranten

KESTEREN - De gemeente Neder-Betuwe wil een chaletpark neerzetten, speciaal voor arbeidsmigranten. Het 128 units tellende Rijk van Batouwe moet ruimte bieden aan zo’n 500 migranten die ‘broodnodig’ zijn voor de economie en tegelijkertijd ondermaatse huisvestingsomstandigheden bestrijden.

15 reacties

 • Piet V.

  3 jaar geleden
  Ik dacht hetzelfde. In Neder Betuwe bezuinigen op politie maar dit er wel doordrukken..
 • Michael Stam

  3 jaar geleden
  500 personen, en een betere controle op alles. Wat een lachertje. Die paar politieagenten die nu al tijd tekort komen om aan de vraag van de burger te kunnen voldoen, hebben dan opeens tijd genoeg om deze mensen in de gaten te houden.
 • Simpel

  3 jaar geleden
  Discriminatie ten top! Eerst overal in NL een heksenjacht tegen permanente bewoners op vakantieparken en nu iedereen is weg getreiterd vervolgens de Polen toestemming geven om daar wel te mogen wonen. Dit is NL anno 2019!
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Dus jij vind dit  een goed idee..?  en dan er meteen ook een vaste politie post vestigen , want die zal hard nodig zijn gezien de overlast en vechtpartijen die er nu al onderling zijn in woningen waar deze arbeid,s  migranten zijn gehuisvest die onder invloed van drank en andere  geestverruimende middelen zich te buiten gaan waarvan bekend is dat ze er  vooral in de week--end,s   wel raad mee weten , 
 • Josefien

  3 jaar geleden
  Dat is onzin! Er zijn heel veel jongeren die niet verder ( kunnen ) studeren. Ik denk dat het probleem er meer in zit dat het gros van de Nederlanders  dit werk niet willen doen en daardoor arbeidskrachten verder weg gezocht moeten  worden. En zij verdienen een fatsoenlijke huisvesting!

Rivierenland