In Neder-Betuwe, waar Ochten onderdeel van is, moet de keuze voor een lokale omroep nog altijd gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
In Neder-Betuwe, waar Ochten onderdeel van is, moet de keuze voor een lokale omroep nog altijd gemaakt. © William Hoogteyling

Keuze voor lokale omroep in Neder-Betuwe kan nog alle kanten op: onbekende derde kandidaat in beeld

OPHEUSDEN - Met wie gaat de gemeente Neder-Betuwe in zee als lokale zender? Die vraag ligt nog altijd op tafel. Wordt het RegioTV Tiel of na een voortslepende mediasoap toch Nova Media? Of komt er een derde, geïnteresseerde partij in beeld?

4 reacties

 • Om Zigt

  1 maand geleden
  @Gerrit, het belang en bereik van lokale omroepen wordt onderschat. Zeker de radio (wat tv Tiel overigens niet heeft) kan zich meten met de grote landelijke zenders. Daar luisteren dus tienduizenden mensen naar.
 • Ook

  1 maand geleden
  Wat een drama omtrent een hobby van enkelingen voor enkelingen die zo nodig met gemeenschapsgeld gefinancierd moet worden.
 • Dirk Brouwer

  1 maand geleden
  Lokale radio heeft veel meer waarde dan tv.
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Zitten we hier in de NederBetuwe echt wel op een lokale zender te wachten...? wie kijkt er naar een lokale zender , en met wat voor programma,s en info moet de zender worden gevuld...? T.V Gelderland voorziet ons al jaren van nieuws uit de regio en brengt leuke interessante programma,s.....dus...wat moet een lokale zender daar dan nog aan toevoegen...?
 1. Leeftijdsdiscriminatie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen
  PREMIUM
  Balen in de Betuwe

  Leeftijds­dis­cri­mi­na­tie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen

  Sporters mogen vanaf woensdag 3 maart eindelijk weer in teamverband in de buitenlucht trainen. Maar dat geldt lang niet iedereen. Wie 27 jaar of ouder is, heeft pech en mag niet meedoen. Zij mogen nog steeds alleen in tweetallen trainen en ook nog eens op 1,5 meter afstand van elkaar. Er is weinig begrip voor wat je ‘leeftijdsdiscriminatie onder het mom van coronavirus’ kunt noemen.
 1. Topdrukte bij buitenzwembad: 'Ik ben zo blij als een kind'
  Play

  Topdrukte bij buitenzwem­bad: 'Ik ben zo blij als een kind'

 2. 'Straatrace' blijkt remproeven van de politie te zijn
  Play

  'Straatrace' blijkt remproeven van de politie te zijn

Rivierenland