Volledig scherm
PREMIUM
Kitty Schrijvers (50) en Erik van der Burg (50) trouwen op 13 december midden in de winkelstraat in Kesteren. © Privecollectie.

Kitty en Erik trouwen tijdens Shopping Night in Kesteren

KESTEREN - In de echt verbonden worden door de burgemeester onder toeziend oog van misschien wel duizend dorpsbewoners? Kitty Schrijvers (50) en Erik van der Burg (50) trouwen op vrijdag 13 december midden in de winkelstraat in Kesteren.

Pitpartners, de winkeliersvereniging van Kesteren, haalt al een aantal jaar op rij alles uit de kast om klanten naar de winkels te trekken. Na een ijsbaan, een 112-editie en een kunstroute staat er tijdens de jaarlijkse winkelavond nu een heuse bruiloft op het programma. ,,De dorpen lopen gestaag leeg. Dat is een landelijke trend. Maar we weten het in Kesteren altijd weer voor elkaar te krijgen om onze klanten naar de winkels te trekken”, vertelt Esther Scherrenburg, bestuurslid van de Pitpartners.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland