Impressies van het nieuwe tankstation bij Echteld
Volledig scherm
PREMIUM
Impressies van het nieuwe tankstation bij Echteld © Gemeente Neder-Betuwe

Laadpalen en horeca bij nieuw tankstation afslag A15 Echteld

ECHTELD - Het beoogde nieuwe tankstation bij de A15-afslag Echteld krijgt naast een horecapand ook laadpalen om elektronische auto’s op te laden. De pomp komt langs de snelweg in de richting Gorinchem. 

De horeca krijgt tevens een functie als Toeristisch Opstap Punt, waar toeristen hun e-bike kunnen opladen en informatie kunnen krijgen over fiets- en wandelroutes. 

Om fietsers veilig naar de plek te krijgen wordt de Medelsestraat deels een fietspad. De gemeente Neder-Betuwe is van plan om een versnelde procedure te starten, zodat het tankstation tussen de A15 en bedrijvenpark Medel snel kan worden geopend. 

Om de procedure te versnellen worden de bestemmingsplanwijziging en omgevingsvergunning in één voorstel gebundeld. Als er de komende weken geen zienswijzen worden ingediend kan het voorstel snel voorgelegd worden aan de gemeenteraad. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland