Voorbereiden van het kerstmenu in restaurant De Prins in Buren.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorbereiden van het kerstmenu in restaurant De Prins in Buren. © William Hoogteyling

‘Met kerst doen wij geen gekke dingen’

DODEWAARD/ BUREN - De kerstdagen zijn voor veel restaurants de afsluiting van het jaar. Vaak zijn ze al maanden bezig met de voorbereiding. ,,Kerst is voor ons een stukje service en waardering voor de trouwe klant.’’

  1. Millingen neemt indrukwekkend afscheid van 'dorpsmens in hart en nieren'
    Play

    Millingen neemt indrukwek­kend afscheid van 'dorps­mens in hart en nieren'

  2. Minstens drie doden door messentrekker in Nice
    Play

    Minstens drie doden door messentrek­ker in Nice

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland