Volledig scherm
PREMIUM
Oprichters Mirella Mulder en Maurice van der Ven van stichting Kinderen van de Voedselbank zijn maar wat blij met de donatie van metalband Metallica die hen te wachten staat. © Raphael Drent

Metallica geeft gul aan stichting Kinderen van de Voedselbank in Dodewaard

DODEWAARD - ‘Metallica’ is een naam die je niet elke dag op je bankafschrift ziet staan, maar bij stichting Kinderen van de Voedselbank gaat het toch echt gebeuren. De metalband treedt 11 juni op in de Johan Cruijff ArenA en doneert een deel van de kaartopbrengst aan de Dodewaardse organisatie.

Voorzitter van het stichtingsbestuur Maurice van der Ven keek vreemd op toen hij ineens een mailtje kreeg met de mededeling dat de wereldwijd bekende band voor zijn stichting had gekozen.

 ,,Ze hebben zelf een foundation, All Within My Hands’’, weet Van der Ven. Daarmee ondersteunt de band ‘cruciale lokale initiatieven’ overal ter wereld. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland