De uiterwaarden van de Waal bij Dodewaard.
Volledig scherm
PREMIUM
De uiterwaarden van de Waal bij Dodewaard. © Waterschap Rivierenland

Motorcrossers jagen door de uiterwaarden langs de Waal: ‘Ze hebben overal lak aan’

OCHTEN/DODEWAARD -  De vele uiterwaarden, boomgaarden en weilanden rondom de Waalbandijk zijn deze nazomer weer intensiever gebruikt als motorcrossbaan.  Omwonenden in de omgeving van Dodewaard en Ochten werden recent opgeschrikt door enkele incidenten met behendige snelheidsduivels op twee wielen.

4 reacties

 • de heer J. Zomers (68)

  8 maanden geleden
  Ik ben ook jong geweest, wij vonden dit ook leuk.Toen hadden we 13 miljoen inwoners, dat scheelt.
 • Janneman

  8 maanden geleden
  Misschien is het verstandig om alle niet bebouwde gebieden als natuur te bestempelen, in een natura 2000 gebied of ecologische verbindingszone, gebied van grote cultuur historische waarde, open buitengebied enz. Te veranderen, maar ook ruimte bieden aan een ander en andere activiteit.
 • ProffDokterBetweter

  8 maanden geleden
  Je mag ook niks meer tegenwoordig! De baan op mag niet als beginner. En als beginner mag je verder nergens oefenen. Pure discriminatie van een beginnende minderheid.
 • AstrA1993

  8 maanden geleden
  Als iedereen  die dit soort misstanden signaleert  meteen de politie in seint  , kunnen die (hopelijk)  snel actie ondernemen en een einde maken aan dit gejakker door natuur en wandel gebied, dan stopt het misschien vanzelf , ik gun ook de motor liefhebbers cq crossers hun hobby , maar dan wel doen op de daarvoor aangewezen plaatsen of waar het zonder problemen kan en mag..!...
 1. Pro-Palestinademonstratie loopt uit de hand
  Play

  Pro-Palesti­nade­mon­stra­tie loopt uit de hand

 2. Uit protest omscholen: Van kunstenaar tot prostituee
  Play

  Uit protest omscholen: Van kunstenaar tot prostituee

Rivierenland