Hulpverlening na het ongeluk op de A15.
Volledig scherm
Hulpverlening na het ongeluk op de A15. © Fernando Bot/Persbureau Heitink

Motorrijder (20) uit Arnhem gewond bij aanrijding met vrachtwagen op A15

ECHTELD - De motorrijder die vanochtend naar het zich laat aanzien ernstig gewond raakte bij een ongeval op de snelweg A15 bij Echteld is een 20-jarige man uit Arnhem. Dat meldt de politie desgevraagd. Volgens een woordvoerder botste de man door nog onbekende oorzaak tegen een vrachtwagen.

3 reacties

 • dikidik

  3 jaar geleden
  Je eerder laten zien aan de trucker dan kan er niet veel gebeuren maar niet in de slipstream en dan er in eens langs scheuren das vragen om moeilijkheden 
 • DvanGalen

  3 jaar geleden
  Ik hoop dat het goed gaat met deze jongeman. Heb het zien gebeuren en het leek alsof hij de file niet zag. Was een flinke klap achter op de trailer van de vrachtwagen.Beterschap gewenst!
 • Danmaarzo

  3 jaar geleden
  Ik mag en wil niet speculeren, maar weet wél uit ervaring - als motorrijder - dat het erg oppassen is in de buurt van vrachtwagens. Te vaak passeer ik ze terwijl ze heen en weer slingeren tussen twee rijbanen. Plots van rijbaan wisselen - terwijl ik er al naast rij - is ook geen uitzondering! Een vriend is in april van de weg gereden door een uitvoegende truck en de chauffeur had niks in de gaten (is door anderen gevolgd en later alsnog aangehouden door politie). Vorige week nog constateerde de politie dat 1 op de 4 BEROEPSchauffeurs een telefoon in de hand had tijdens het rijden; bizar toch?!

Rivierenland