Het gat in de ruit aan de achterkant van de supermarkt in Kesteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gat in de ruit aan de achterkant van de supermarkt in Kesteren. © DG

Nachtelijke inbreker neemt het ervan en doet dutje in supermarkt Kesteren: ‘Hij viel in slaap in het gangpad met bier’

Een inbreker heeft het zich in de nacht van vrijdag op zaterdag goed laten smaken in een supermarkt in Kesteren. De man kwam in het holst van de nacht de winkel binnen door een gat in een ruit te rammen. Eenmaal binnen heeft hij chips gegeten, nam een ‘slaapmutsje’ van zo’n vijf bier en deed vervolgens een dutje in het pad met alcohol. 

7 reacties

 • Gerrit Louter

  3 maanden geleden
  Reageerders..... als jullie het artikel goed hadden gelezen...? hierin geeft de Hr. v/d Pol al aan dat iemand heeft ,,vergeten,, het alarm in te schakelen na sluiten van de winkel , maar uiteindelijk is toch de dader gepakt....en van het geld dat hij allemaal uitspaart op een bezoek aan de kapper... , (hij is kaal) kan hij mooi de schade en een eventuele boete betalen....
 • Gert Vermeulen

  3 maanden geleden
  Dit nodigd uit voor een extra bezoekje . BELACHELIJKE beveiliging bij de PLUS in Kesteren. Hopelijk is dit niet overal zo.
 • jan doed

  3 maanden geleden
  Alweer die manier hoe dit geschreven wordt. Altijd dat geromantiseerde gedoe t.a.v. criminelen. Het zijn rakkers, deugnieten en meer van dat soort prietpraat. Ik herinner me dat artikel over een dief die wel honderd maal was opgepakt. Er werd gesproken alsof het een zielig iemand was.
 • H. Sengers

  3 maanden geleden
  Johan en theo: lezen jullie niet?.. flauw reageren en dus t stuk gewoon niet lezen...
 • Willem van Hattum

  3 maanden geleden
  Hallo Johan en Theo, wel alarm maar het was vergeten aan te zetten. Wel goed lezen hoor ! Ik vind het trouwens niet om te lachen dat er is ingebroken.