Hondenpoep.
Volledig scherm
Hondenpoep. © Thinkstock

Neder-Betuwe gaat weer bonnen uitdelen voor hondenpoep

OPHEUSDEN - Het is een tijdje goed gegaan, maar de overlast door hondenpoep in de gemeente Neder-Betuwe loopt weer de spuigaten uit. De reden: er is een paar maanden niet bekeurd. Dat gaat veranderen.

7 reacties

 • JosefFeichtner

  3 jaar geleden
  Alleen maatregelen tegen de hondenbezitters is erg oneerlijk. Zij zijn ook al de enige dierenbezitters die belasting moeten betalen. Dus: ook op gaan treden tegen paardenstront op de weg. Op laten ruimen door die paardenmeisjes en anders beboeten. En kattenstront in mijn tuin, ook zo iets. En  al die duivenstront op het dak van mijn auto bevalt me ook niet, ook de duivenmelkers de stront op laten ruimen!  En katten-, duiven- en paardenbelasting invoeren. 
 • JosefFeichtner

  3 jaar geleden
  Waarom loop je dan ook op kinderschoenen! Met gewone schoenen kun je beter lopen en dus makkelijker de hondenpoep ontwijken.
 • Grooten

  3 jaar geleden
  Die doen hun behoefte zelden midden op de stoep. Die begraven hun uitwerpselen vaak in losse grond. Ook erg vervelend omdat je daar pas achterkomt wanneer je in de grond gaat werken.
 • Grooten

  3 jaar geleden
  Dit mogen ze in Tiel ook gaan doen. Blijkbaar denken sommige dat wanneer ze hondenbelasting betalen dat ze geen opruimplicht meer hebben. 
 • Jeroen Moorselaar

  3 jaar geleden
  Prima, alleen niet alleen de honden aanpakken maar ook de katten die zijn nog erger 

Rivierenland