In Dodewaard vordert de de eerste fase van nieuwbouwwijk Fructus gestaag. En er komt binnenkort nog een tweede fase bij.
Volledig scherm
PREMIUM
In Dodewaard vordert de de eerste fase van nieuwbouwwijk Fructus gestaag. En er komt binnenkort nog een tweede fase bij. © Raphael Drent

Neder-Betuwe is niet meer bang voor hoogbouw

Hoogbouw was lange tijd uit den boze in plattelandsgemeenten als Neder-Betuwe. Maar die tijd is voorbij, zegt SGP-wethouder Nees van Wolfswinkel: ,,Er is veel vraag naar bij starters en senioren.”

2 reacties

  • Jeroen Prater

    2 maanden geleden
    @Arie van Doorn De natuurlijke bevolkingsgroei in Nederland is al jaren uiterst minimaal en in 2020 zelfs bijna 0. De hoge bevolkingsgroei komt dus heel ergens anders vandaan en daarvoor moet je niet naar de orthodoxe kringen, maar naar Den Haag wijzen.
  • Arie van Doorn

    2 maanden geleden
    Dus de stapelburger word daar ook geintroduseerd,maar daar kom je in dat soort gemeenten ook niet meer http://onderuit.De voortplantingsdrang in orthodoxe kringen blijft onverminderd hoog,en de grond en ruimte word steeds schaarser,hoop dat het in die kringen ook gaat door dringen dat bevolkingsgroei ons aller grootste probleem is.

Rivierenland