Volledig scherm
PREMIUM
Bomen rond sportpark De Leede in Kesteren © William Moore

Neder-Betuwe wil geen omvallende bomen op sportparken, gemeente gaat bomen onderhouden

OPHEUSDEN - Het is een schrikbeeld voor de gemeente Neder-Betuwe: bomen die omvallen op de sportparken terwijl er gesport wordt. Daarom neemt de gemeente het onderhoud van die bomen over van de clubs die er voetballen of korfballen.

De 280 bomen die vier sportparken in de gemeente Neder-Betuwe sieren worden voortaan weer door de Avri, in opdracht van de gemeente, onderhouden. Als bomen omvallen of takken afbreken is de gemeente aansprakelijk voor eventueel letsel of schade. Het moet dus veiliger worden voor sporters en toeschouwers. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemeester Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd
    PREMIUM

    ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemees­ter Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd

    ZALTBOMMEL - Er was geen enkele twijfel over het besluit om de bewoners van de regio Rivierenland te evacuëren in januari 1995. Dat zegt Henk Palm, oud-burgemeester van Zaltbommel, in een reactie op uitspraken van zijn toenmalige collega Ed d’Hondt. ,,Ik weet dat we twijfels hadden. Dat ga je dan echter niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos”, aldus d’Hondt in een interview met De Gelderlander.

Rivierenland