Impressie van het beoogde nieuwe kerkgebouw van de Oude Gereformeerde Gemeente in Ochten.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het beoogde nieuwe kerkgebouw van de Oude Gereformeerde Gemeente in Ochten. © Gemeente Neder-Betuwe

Niet iedereen staat erom te springen, maar Ochtense kerk lijkt toch een groter gebouw te krijgen

Een gloednieuw kerkgebouw vanwege een groeiende stroom kerkgangers: elders in Nederland haast ondenkbaar, maar niet in Ochten op de Biblebelt. Ondanks tegenstand lijkt er voor de Oud Gereformeerde Gemeente een nieuw pand in het verschiet te liggen. Het oude moet plaatsmaken voor woningen.

4 reacties

 • janneke Jansen

  2 maanden geleden
  Iedereen had de grond kunnen kopen. Kennelijk was er verder geen belangstelling voor. Nu er een kerk gebouwd wordt staan er mensen op hun achterste benen. Maar het is nog altijd zo" wie betaald, bepaald" Dat heeft niets met de gemeenteraad te maken, een vergunning kun je zo niet weigeren. De volgende keer misschien beter opletten als er grond te koop komt.
 • C.H van Zoelen

  2 maanden geleden
  Daarom is het belangrijk om te stemmen voor de gemeenteraad verkiezingen, anders maakt er maar 1 de dienst uit.
 • Bastiaan Barf

  2 maanden geleden
  De SGPbdoet zijn (toekomst) werk goed. Zorgen dat er zoveel mogelijk refo's worden aangezogen, dan is hun toekomst verzekerd. Het ziet al bijna net zo zwart als in Opheusden.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Helemaal met je eens Harry Kuiper....hier word duidelijk weer eens met twee maten gemeten....en is de steenuil opeens verdwenen naar stikstofland..... het is dus overduidelijk wie hier de dienst uitmaakt....