Volledig scherm
© Raphael Drent

Nieuwe hal herrijst na verwoestende brand

KESTEREN De contouren van de nieuwe productiehal worden al zichtbaar op het terrein van Champi’mer in Kesteren. Een allesverwoestende brand legde 14 december vorig jaar het bedrijfspand, waar champignons verwerkt en ingevroren worden, volledig in de as. De tweede productiehal was een jaar eerder pas in gebruik genomen. Er vielen destijds geen gewonden. 

Omdat de hal ‘op de groei’ gebouwd was en er in Waspik tijdelijke bedrijfsruimte gevonden werd, kon Champi’mer nog steeds 80 procent van de markt bedienen. Direct na de brand sprak directeur Henk Roodbeen de verwachting uit dat de hal deze maand weer helemaal herbouwd zou zijn. Die deadline wordt met een paar maanden overschreden. ,,Ik noem het ‘uitdagend’, maar we willen maandag 19 augustus weer gaan draaien’’, zegt Roodbeen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland