ILLUSTRATIEF - Een 3D-model van het 2019-nCoV, ook bekent als het coronavirus, volgens het CDC.
Volledig scherm
ILLUSTRATIEF - Een 3D-model van het 2019-nCoV, ook bekent als het coronavirus, volgens het CDC. © Rob Engelaar

Ook in Rivierenland meer coronabesmettingen, forse stijging in Neder-Betuwe

NEDER-BETUWE - Het aantal geregistreerde besmettingen in de gemeente Neder-Betuwe is zaterdag op zondag fors gestegen, blijkt uit de laatste cijfers. 

De gemeente ging van 20 naar 31 mensen die het virus met zich meedragen. In West Betuwe, waar zaterdag de grootste groei (plus tien) werd gemeten, kwam er opvallend genoeg geen nieuwe geregistreerde besmetting meer bij.

Ook in Tiel en Culemborg viel de groei mee. Tiel staat zondag op 29 besmettingen (was 27) en Culemborg op 18 (was 16). In de gemeente Buren ging het aantal van zeven naar acht.

  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Rivierenland