Raphael Drent
Volledig scherm
PREMIUM
© Raphael Drent

Ophef of niet, kerken in de Biblebelt zijn gewoon open met Pasen: ‘In de Albert Heijn loop je meer risico’

OPHEUSDEN - Ophef of niet. Komend Paasweekeinde maken zwaar gelovige protestanten op de Biblebelt gewoon hun kerkgang. Zeker in Opheusden.

20 reacties

 • janneke janssen

  1 maand geleden
  wat schrik ik van deze reacties, zo is de wereld dus veranderd, schelden op elkaar. Geen respect meer voor ieders mening en handelen. Dit gaat over kerken maar kan ook op de moskeeën slaan. Dat gebeurt hier ook zelf gezien, maar misschien mag dit niet gezegd worden. Ook de ramadan komt er in, gaat iedereen dan ook los met hun ongezouten harde meningen.
 • J.W. Nieuwenhuijsen

  1 maand geleden
  Wanneer kappen we nu eens met die vergelijking dat je in de AH meer risico loopt om besmet te raken! Dat zal misschien zo zijn maar daar koop je eerste levensbehoeften. Dat is een kerk niet. Zonder eten ga je dood, zonder god veranderd er niets, mensen kunnen zonder een god of geloof.
 • Thijs Boer

  1 maand geleden
  Als er aantoonbaar geen extra besmettingen zijn, waar maakt men zich dan druk om? Laat hen lekker gaan. Of is het zo moeilijk een ander iets te gunnen in deze tijd?
 • Charles Wit

  1 maand geleden
  @Pieter Zeeuw Onze "macro-econoom" roept ook weer wat. Deze libertijn wil wel overal van meeprofiteren, maar duidelijk geen cent betalen. Grootste bloedzuigers die er zijn, en hoogstwaarschijnlijk is meneertje een van deze parasieten: https://www.gelderlander.nl/neder-betuwe/verbazing-bij-artsen-vaccinweigeraars-willen-als-ze-ernstig-ziek-worden-door-corona-wel-alles-uit-de-kast-op-de-ic~aad6f292/ Gewoon achteraan sluiten jullie, en bidden dat er plaats is. Jullie verspelen ieder recht.
 • N Barros

  1 maand geleden
  Alle coronaregels laten varen omdat de 'geestelijke nood' in de geloofsgemeenschap te hoog is hoe durven jullie ! Dit durft zich christen te noemen, dit is werkelijk om te kotsen! Geen greintje respect voor de andere mensen die de corona regels wel respecteren ,maar dat is de kerk eigen altijd al geweest,hoe was het ook al weer de kerk maat meer kapot dan ons lief is. We gaan straks wel een plaatsop eisen op de intensief- care afdeling ,zo zijn we dan weer wel,toch? Dit zijn kerken die er niets
 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Rivierenland