Cayetano met zijn moeder Ivana Sapury die de benefiet voor de  slachtoffers van de aardbevingen in de Molukken op poten heeft gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Cayetano met zijn moeder Ivana Sapury die de benefiet voor de slachtoffers van de aardbevingen in de Molukken op poten heeft gezet. © Foto Raphael Drent

Opheusdense moeder en zoon halen met benefiet ruim 11.000 euro op voor de Molukken

OPHEUSDEN - Ruim 11.000 euro haalden de vierjarige Cayetano (4) en zijn moeder Ivana Sapury zaterdag op voor de slachtoffers van de aardbevingen in de Molukken. Met hun benefietdag in sporthal de Biezenwei was Opheusden even het centrum van de Molukse gemeenschap in Nederland.

Vanuit heel Nederland kwamen geïnteresseerden om de Molukse cultuur te beleven. ,,We zijn helemaal uitverkocht’", vertelde de 25-jarige Sapury zaterdagmiddag terwijl de grote zaal zich vulde met bezoekers. ,,Alle 650 kaarten zijn er doorheen gegaan. Dat het zo groot zou worden, had ik twee maanden geleden niet kunnen bedenken.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland