Begin dit jaar lagen 14 riviercruiseschepen bij de oude scheepswerf nabij Dodewaard. Er wordt onderzocht of op twee soortgelijke schepen op korte termijn 300 tot 400 vluchtelingen kunnen ondergebracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Begin dit jaar lagen 14 riviercruiseschepen bij de oude scheepswerf nabij Dodewaard. Er wordt onderzocht of op twee soortgelijke schepen op korte termijn 300 tot 400 vluchtelingen kunnen ondergebracht. © William Hoogteyling

Opvang voor zeker driehonderd asielzoekers in riviercruiseschepen bij Dodewaard

DODEWAARD/OPHEUSDEN - De gemeente Neder-Betuwe bereidt de opvang voor van drie- tot vierhonderd vluchtelingen in Dodewaard. Gaat het licht op groen, dan worden zij op korte termijn ondergebracht op twee riviercruiseschepen bij de voormalige scheepswerf aan de Waal.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Rivierenland