‘Paardenvleesslachter’ uit Dodewaard in hoger beroep tegen celstraf voor fraude

DODEWAARD/ DEN BOSCH - De eigenaar van slachterij Van Hattem in Dodewaard gaat in hoger beroep tegen de straf die hij heeft gekregen voor fraude met paardenvlees. Ben van Hattem (52) werd vorige week door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot 324 dagen cel, waarvan 180 dagen voorwaardelijk. Ook moet hij een boete betalen van 47.500 euro. 

3 reacties

 • Dorpsdokter

  3 jaar geleden
  Pardon, wat een vals gehinnik... De rechter oordeelt over de feiten. Sorry, uw opmerking zegt meer over u als over van Hattem.
 • Sesmarias

  3 jaar geleden
  Ben van Hattem hangt nu de zielepiet uit. Is zogenaamd al genoeg gestraft . Bedrijf failliet. Tjonge jonge wat zielig. Woont heel riant, aantal auto’s voor de deur en het bedrijf doet het weer. Gewoon een poosje opsluiten die man.
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Veel geblaat , geknor , geloei , gehinnik....en gekakel..nu zal vast wel  een keer duidelijk worden wat er het eerste was...de kip...of het ei....en ik weet wel....deze reactie slaat nergens op...!  net als deze veroordeling omdat de fiscus wat geld is mis gelopen...!  dat halen ze nu driedubbel binnen...!  maar was dit bedrijf een wereld concern geweest , met duizenden werknemers...?   dan hebben ze daar een doordevingers kijken regeling voor.....

Rivierenland