Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Paul Rapp

Politie betrapt schipper die tanker ‘ontgast’ op de Waal

IJZENDOORN - De politie heeft donderdag een boete uitgeschreven voor het ontgassen op de Waal bij IJzendoorn. Een Tsjechische schipper (29) van een motortankschip kreeg de bekeuring.

Agenten van de Landelijke Eenheid, die meevoeren op een politieboot, betrapten de schipper op heterdaad. Onder meer zagen ze twee flexibele slangen uit het schip steken. De agenten enterden daarop het schip en voerden metingen uit. Daaruit bleek dat de toegelaten grens werd overschreden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Rivierenland