Volledig scherm
De auto liep zware schade op. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

Politie pakt vluchtend duo dat caravan ramde in file op A15

UPDATEECHTELD - De politie heeft zaterdagochtend twee mannen opgepakt die waren gevlucht nadat ze op de A15 in de file op een caravan waren gebotst. De mannen werden na een zoektocht gevonden bij de McDonald's in Ochten. Wie gereden heeft, is nog onduidelijk.

De rode Mercedes knalde rond 11.25 uur op auto met caravan op de A15 tussen Tiel en Nijmegen ter hoogte van de afrit Echteld. De file stond daar door een eerder zwaar ongeval verderop.

Zoektocht naar vluchtend duo

De twee inzittenden gingen er vandoor. De politie – die was gealarmeerd omdat er aanvankelijk was gemeld dat er gewonden waren gevallen – ging op zoek naar het duo.

Rond 11.40 uur werden twee mannen gevonden op de carpoolplaats bij de McDonald's in Ochten. Het tweetal werd aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. 

Auto total loss

Wie van de twee heeft gereden en waarom de twee op de vlucht gingen, is niet duidelijk. De politie kon de leeftijd en de woonplaats van de twee nog niet geven.

De auto liep zware schade op en de caravan raakte aan de achterzijde beschadigd. De personenauto is total loss en werd door een bergingsbedrijf afgesleept.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland