Rondleiding voor studenten in 2017 bij Holland Vlees Service - voorheen Van Hattem - in Dodewaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Rondleiding voor studenten in 2017 bij Holland Vlees Service - voorheen Van Hattem - in Dodewaard. © VidiPhoto

RTL Nieuws mag voorlopig niet bij inspectierapport vleesverwerker Dodewaard

Het Dodewaardse slacht- en vleesverwerkingsbedrijf Holland Vlees Service hoeft voorlopig niet te vrezen dat gedetailleerde inspectierapporten in handen komen van RTL Nieuws. De Raad van State heeft besloten die voorlopig geheim te houden, totdat definitief is besloten of een verzoek tot openbaarheid van RTL wordt gehonoreerd of niet. 

7 reacties

 • Michael Stam

  4 maanden geleden
  Het is toch wel bijzonder dat het bedrijf dit wil tegenhouden, terwijl het voor henzelf een goede zaak zou zijn als ze open kaart zouden spelen. Misschien toch wat te verbergen?
 • B. van Andel

  4 maanden geleden
  Wat heeft het nog voor zin om "oude koeien" uit de sloot te halen. Bedrijven door het slijk halen die dan misschien 7 jaar geleden iets verkeerd hebben gedaan. Denk dat er wel ernstigere zaken aan de orde gesteld kunnen worden die in het "heden" spelen.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  T. Smid de slager mag zijn eigen vlees niet keuren, het moest van anderen komen. Ik vind het wel hypocriet van RTL, laten ze eerst zelf maar eens schoon schip maken.
 • T. Smid

  4 maanden geleden
  Toch bijzonder dat RTLnieuws geen onderzoek heeft gedaan naar de misstanden bij The Voice.
 • Gerrit Louter

  4 maanden geleden
  Er is niets mis met een lapje rund of paardenvlees... consumeer het zelf regelmatig...! ook van deze slachterij , .maar om dan daar z,on soap van te maken alleen omdat het vermengd in een verpakking zat en dit niet was vermeld is toch geen halszaak...? niemand is er ziek van geworden , er worden zoveel verschillende vlees soorten gebruikt in de diverse snacks , daar kijkt toch ook niemand naar om..? dit is gewoon een goed bedrijf dat een klein (druk) foutje heeft gemaakt ,

Rivierenland