De enige school in IJzendoorn blijft in 2021 zeker open.
Volledig scherm
PREMIUM
De enige school in IJzendoorn blijft in 2021 zeker open. © Ronald Verwijs

Sluiting van school in IJzendoorn in augustus 2021 is van de baan

IJZENDOORN - De mogelijke sluiting van de openbare Isandraschool in IJzendoorn in augustus 2021 is van de baan. Na de komende zomer wordt verder gesproken over de toekomst van alle openbare scholen in de gemeente Neder-Betuwe.

Het bestuur van de openbare scholenkoepel Fluvium en de medezeggenschapsraad van de Isandraschool zijn met een gezamenlijke verklaring naar buiten gekomen om de onzekerheid over de school per augustus 2021 weg te nemen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Rivierenland