Volledig scherm
Voetbalvereniging Uchta krijgt het eerste friskrat van Fris Valley uit handen van wethouder Herma van Dijkhuizen (tweede van links). © Petra van Soes

Sportclubs Neder-Betuwe krijgen kratten drinken

IJZENDOORN - De sportverenigingen in Neder-Betuwe krijgen allemaal een krat drinken. Met flesjes water, welteverstaan. Dit is een nieuwe actie van FrisValley, het alcoholmatigingsproject waar Neder-Betuwe zich bij heeft aangesloten. 

Voetbalvereniging Uchta in IJzendoorn heeft het eerste krat gekregen. De club heeft zijn eigen maatregelen om te voorkomen dat er geschonken wordt aan minderjarigen. Zo staat boven de bar de prijs van drank: 1,50 voor 18-plussers, 1.360 voor minderjarigen, wat verwijst naar de boete. Bij de rondgang langs de verenigingen krijgen de clubs het aanbod mee te doen aan trainingen of campagnes van Fris Valley.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland